CATEDRAL DE SANTA ESGLÉSIA BASÍLICA DE BARCELONA , és una entidad religiosa, erigida canónica, inscrita al Registre d’Entitats Religioses del Ministeri de Justícia, con CIF R-0800045-G. Aquesta entitat és propietària del nom de domini  catedralbcn.org

Dirección:

C/ Sant Sever, 9

08002 de Barcelona

Teléfono: 933.428.262

CONDICIONES GENERALES DE USO

 • L’usuari accedeix voluntàriament a aquesta pàgina web, la qual cosa implica que la utilitzarà d’acord amb aquest avís legal, la llei, la moral, la bona fe i/o els bons costums.
 • La utilització d’aquesta pàgina web suposa l’acceptació d’aquest avís legal.
 • Les pàgines web d’aquest lloc web poden ser visitades lliurament pels usuaris.
 • CATEDRAL DE SANTA ESGLÉSIA BASÍLICA DE BARCELONA  es reservar el derecho a modificar sense previ avís el contingut d’aquest avís legal així com el dret d’alterar la forma d’accés a la seva pàgina web sense previ avís; per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.
 • SANTA ESGLÉSIA CATEDRAL BASÍLICA DE BARCELONA  manté aquesta pàgina web amb l’objectiu de facil l’accés a a information d’interès per als usuaris i usuàries, actualitzada i exacta. Per aquest motiu, demanem la col·laboració dels usuaris de la nostra pàgina, que poden fer-nos arribar les seves aportacions i suggeriments a través de l’adreça  info@catedralbcn.org

PROPIEDAD INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

© 2022, CATEDRAL DE SANTA ESGLÉSIA BASÍLICA DE BARCELONA ,  catedralbcn.org . Tots els drets reservats.

 • Aquesta pagina web i els continguts inclosos: items, texts, imatges, logotips, marques, otros elementos de la imatge corporativa,  etc.  o de terceros que han autorizado el seu ús a  SANTA ESGLÉSIA CATEDRAL BASÍLICA DE BARCELONA , quedan t expressament prohibido la seva explotación sense l’autorització expressa de  SANTA ESGLÉSIA CATEDRAL BASÍLICA DE BARCELONA , que haurà de ser sol·licitada i concedida per escrit. S’autoritza la reproducció dels continguts textuals o gràfics, excepte amb finalitats comercialess, i sempre que es citi la font.
 • L’accés a aquest lloc web no suposa, en cap cas, l’adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat sobre los continguts que hi figuren.
 • CATEDRAL DE SANTA ESGLÉSIA BASÍLICA DE BARCELONA  es reservar el derecho a modificar, actualizar o suprimir qualsevol dels continguts d’aquest lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.

LIMITACIÓN DE LA RESPONSABILIDAD

 • SANTA ESGLÉSIA CATEDRAL BASÍLICA DE BARCELONA  es reserva el dret a interrompre l’accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol servei a través del mateix en qualsevol moment i sense previ avís, sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o por qualsevol otra causa.
 • SANTA ESGLÉSIA CATEDRAL BASÍLICA DE BARCELONA  no serà responsable en cas de que s’hagi d’interrompre el servei, retard o mal funcionament i altres inconvenients que tinguin el seu origen en cause que s’escapen del control de  SANTA ESGLÉSIA CATEDRAL BASÍLICA DE BARCELONA  i /o siguin degudes a una actuació dolosa o culpable de l’usuari i/o tinguin el seu origen por causas de fuerza mayor.
 • La información continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els forços duts a terme per aconseguir-ne l’exactitud i l’actualització. En consecuencia,  la CATEDRAL DE SANTA ESGLÉSIA BASÍLICA DE BARCELONA  no es responsable de los errores continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.
 • Aquest lloc web pot contenir enllaços a otros llocs webs del contingut, la utilitat o l’exactitud dels quals no es pot responsabilitzar  SANTA ESGLÉSIA CATEDRAL BASÍLICA DE BARCELONA.  La incorporación d’un enllaç en aquest lloc web no pot considere-se una recomanació als usuaris perquè l’utilitzin; la decisió d’utilitzar-lo és responsabilitat d’aquests últims.
 • SANTA ESGLÉSIA CATEDRAL BASÍLICA DE BARCELONA  no es responsable dels danys i els perjudicis derivats de l’ús d’aquest lloc web o dels seus continguts, i no garanteix l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l ‘usuario.
 • CATEDRAL DE SANTA ESGLÉSIA BASÍLICA DE BARCELONA  no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d’aquest lloc web.

LEGISLACIÓ APLICABLE I TRIBUNALES COMPETENTES

 • Les condicions d’aquest lloc web i les relacions between l’usuari i  SANTA ESGLÉSIA CATEDRAL BASÍLICA DE BARCELONA  es regiran per la legislació espanyola.
 • Per conèixer de qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l’usuari i  SANTA ESGLÉSIA CATEDRAL BASÍLICA DE BARCELONA  mbdues parts is sotmeten als Jutges i Tribunals de Barcelona, ​​Espanya.