Skip to main content
El Cor Francesc Valls participa de forma regular en les misses dels diumenges a les 10:30 h. a la Catedral de Barcelona i en altres celebracions assenyalades que hi tenen lloc, oferint un repertori polifònic en funció dels textos propis de la litúrgia.
Dirigit per en Pere Lluís Biosca, el Cor està format per un grup estable de vuit a dotze cantants professionals, alguns dels quals també actuen com a animadors del cant del poble en més de 350 oficis anuals.
El Cor Francesc Valls, ha adoptat el nom de Francesc Valls (1671-1747), en homenatge a qui fou mestre de capella de la Catedral barcelonina i un dels màxims exponents de la música barroca peninsular, tot i que part de la seva obra, d’enorme qualitat i interès, resta encara inèdita.
El treball del Cor Francesc Valls combina tant la interpretació de la polifonia religiosa de tots els temps, així com de les obres inèdites dels antics mestres de capella de la Catedral de Barcelona, que són introduïdes novament en la litúrgia, o interpretades en diversos concerts que s’ofereixen durant l’any.