Skip to main content

Sant Crist de Lepant

Benvolguts fidels, us informem que la imatge del Sant Crist  que en aquest moment és a la capella del Santíssim per a la veneració dels fidels és una còpia. La talla original està retirada en procés d’estudi per a la seva restauració.

És per aquest motiu que iniciem una campanya de subscripció popular per sufragar l’estudi i restauració de la imatge del Sant Crist de Lepant.

Estem molt agraïts de poder comptar amb el vostre ajut per dur a terme l’actuació. El donatiu el podeu dipositar a la bústia que trobareu a prop de la imatge o bé fer una donació per Bizum al 02375.

El Sant Crist de Lepant és una talla de fusta del primer renaixement (s. XV) i, per aquest motiu, cal ser molt curosos en l’estudi de les patologies per a la seva posterior restauració.

Amb les vostres donacions aconseguirem fer l’estudi previ (fotografies amb diferents llums, rajos X, analítiques de laboratori…), i la posterior restauració del Sant Crist de Lepant, perquè el més aviat possible pugui tornar a la seva capella per a ser venerada per tots els fidels.

Ajuda’ns a restaurar-lo!!!!